160 tyś ale pytam czysto profilaktycznie i z mojej czystej ciekawsosci, czy takie zabiegi to częsta praktyka czy wręcz przeciwnie.
Wyświetlanie czujników parkowania w Stream
Zwiń
X
-
Wyświetlanie czujników parkowania w Stream
Witam
Mam pytanie.
Czy ktoś z Was może wie jak uruchomić wizualizację czujników parkowania w radiu Stream. W instrukcji od radia wyczytałem, że jest to funkcja PDC, której to w moim radiu nie mam. Dodam, że radio sobie dokupiłem ponieważ moje auto wyjechało z fabryki z radiem "nie skodowskim". I teraz zastanawiam się czy tej funkcji nie trzeba jakoś zakodować, czy po prostu trafił mi się taki model radia, który nie obsługuje tej funkcji.
-
-
albo trzeba zakodować albo masz inny moduł komfortu. mozliwe że jak samochód wyjeżdżał bez radia fimowego z fabryki to wstawili taki moduł który go nie obsługuje. jak masz vcds-a to zrób autoskana i wrzuć to chłopaki ci powiedzą co i jakBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczuoki0302, najprawdopodobniej masz źle podłączone radio. Auto jak wyjeżdżało z salonu miało gotową instalację pod radio niefabryczne ?
[ Dodano: Pon 09 Sty, 12 13:30 ]
Zamieszczone przez MihauW FLce masz Streama?
Komentarz
-
-
Działa i to beż żadnego problemu. Od trzech lat już go słucham. Tak jak napisałem wcześniej wystarczyło odpiąć przejściówkę, która była wpięta do instalacji i do radia "nie skodowskiego" kość podpiąłem do Stream i hula. A i jeszcze tylko jeden pin musiałem dołożyć na wyciszenie jak telefon dzwoni bo go nie było w kostce.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oki0302wystarczyło odpiąć przejściówkę, która była wpięta do instalacji i do radia "nie skodowskiego" kość podpiąłem do Stream i hula."Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BiszczuZamieszczone przez oki0302wystarczyło odpiąć przejściówkę, która była wpięta do instalacji i do radia "nie skodowskiego" kość podpiąłem do Stream i hula.
I dlatego kombinuję:
- czy może coś gdzieś trzeba zakodować, żeby działało
- czy może jakiś sterownik jest za cienki, żeby to obsłużyć
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oki0302I dlatego kombinuję:
- czy może coś gdzieś trzeba zakodować, żeby działało
- czy może jakiś sterownik jest za cienki, żeby to obsłużyćCzarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz